Muziek

Muziek nieuws over de nieuwste muzieksingles, nieuwste artiesten en nieuwste hitlijsten zijn te vinden op deze pagina. Tip van deze maand is het Intents Festival van 2014.

muziek nieuwsMuziek nieuws – de Top 40

Bent u benieuwd hoe de top 40 er uit ziet deze week. Of welke artiesten er deze week in de iTunes top 30 staan? In het muziekoverzicht onder aan de pagina vindt u het actuele nieuwsoverzicht van alles wat met muziek te maken heeft.

Muziek nieuws – Nederlandse muziek

En wat te denken van de oude klassiekers van André Hazes, Koos Albers en Willeke Alberti. De Amsterdamse straatmuzikanten die in de avond langs de grachten de kroegen aflopen in de Jordaan. Of bent u meer van de Nederlandse bands en artiesten die in een andere taal zingen? Al het nieuws vindt u hieronder in het actueel nieuwsoverzicht.

Muziek nieuws – Zelf muziek maken

Of maakt u toch liever zelf muziek? Speelt u in een bandje of juist solo? Muziek helpt vaak mensen om even met de gedachten ergens anders te zijn. Regelmatig zeggen mensen dat  ze hun ziel kwijt kunnen in muziek. En dat ze hun gedachten kunnen verzetten. Wilt u dit zelf ook gaan doen, maar kunt u geen instrument bespelen? Het is hedendaags veel eenvoudiger om een instrument  te leren bespelen. U kunt bijvoorbeeld gitaarles nemen. Of de piano leren bespelen op een hele eenvoudige manier.

Muziek Actueel Nieuws